BOZP a PO pro GASTRO, HACCP

Kód: 68
10 620 Kč –9 %
Gastro s textem
10 620 Kč –9 % 9 620 Kč 11 640,20 Kč včetně DPH
Skladem

Roční zákonné povinnosti v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany pro gastro provoz restaurací, jídelen, barů, atd. s HACCP.

Detailní informace

Detailní popis produktu

Nevíte si rady se všemi zákony v BOZP, PO a hygienickými podmínkami? V rámci balíčku provedeme audit i HACCP? Máme pro Vás řešení. Tento balíček Vám splní roční zákonné povinnosti, jak v bezpečnosti práce, tak i v požární ochraně včetně auditu. Navíc v případě kontroly z Inspektorátu práce, Krajské hygienické stanice nebo Hasičského záchranného sboru máte technika k dispozici, který Vás u kontroly zastoupí. Vy můžete v klidu podnikat a tyto rizika máte vyřešeny. Objednejte si náš balíček pro firmy a máte na rok vystaráno! Šetříte své náklady.

Co obsahuje náš balíček BOZP a PO gastro provoz restaurací, jídelen, barů, aj.?

1) provedení pravidelné roční prověrky dodržování bezpečnosti a ochrany zdraví při práci (BOZP), dle § 108 zákoníku práce, včetně zpracování zápisu z této kontroly v rozsahu pro 1 objekt;

2) provedení interního auditu systému HACCP, dle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č. 852/2004 (kapitola II. článek 5, písm. f) o hygieně potravin a vyhlášky č. 137/2004 Sb., o hygienických požadavcích na stravovací služby;

3) vyhotovení osnovy pro periodická roční školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců, dle § 103 odst. 2 a 3 zákoníku práce o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (BOZP);

4) periodické roční školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců o bezpečnosti a ochraně zdraví při práci (BOZP) s vyhodnocením, dle platných právních předpisů;

5) periodické školení vedoucích zaměstnanců a zaměstnanců z hygienického minima, dle nařízení Evropského parlamentu a Rady ES č. 852/2004, o hygieně potravin;

6) odbornou pomoc a konzultaci při kontrolách státního kontrolního dozoru OIP, v rozsahu 4 hodin;

7) konzultační a poradenskou činnost při pracovních úrazech a při změnách provozované činnosti zájemce a jejich dopadů na chod podnikání zájemce v rozsahu 4 hodin;

8) preventivní prohlídka objektu 1x ročně s návrhem přijatých opatřeních, dle § 5 odst. 1 písm. e) zákona č. 133/1985 Sb., o požární ochraně;

9) periodické roční školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců o požární ochraně (PO), dle § 16 zákona č. 133/1985 Sb. o požární ochraně s vyhodnocením, dle platných právních předpisů;

10) vypracování a aktualizace tematického plánu periodického školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců o požární ochraně (PO);

11) odbornou pomoc a konzultaci při kontrolách státního požárního dozoru hasičů (HZS) v rozsahu 4 hodin;

12) konzultační a poradenskou činnost v oblasti požární ochrany (PO) při změnách provozované činnosti zájemce a jejich dopadů na chod podnikání zájemce, v případě požáru, výbuchu nebo jiné havarijní události, v rozsahu 4 hodin;

13) Certifikát o absolvování periodického školení zaměstnanců a vedoucích zaměstnanců v oblasti PO a BOZP.

 

Co se stane po zakoupení balíčku?

  • Bude Vás kontaktovat asistentka péče o klienty
  • Domluví s Vámi termín návštěvy technika BOZP a PO
  • Projde s Vámi provozovnu a udělá zápis
  • Provede školení BOZP a PO zaměstnanců
  • Předá Vám zpracovanou dokumentaci ke školení BOZP a PO

 

 

Recenze a hodnocení klientů, kteří si zakoupili balíček BOZP a PO pro GASTRO s HACCP:

„Jako majitel Restaurace, jsem si nikdy neuvědomoval, že musím mít bezpečnost práce a požární ochranu. Hygienické normy je samozřejmost, jídlo nějak skladovat dodržovat hygienu na pracovišti. Chyběl nám i HACCP. Když se mi ohlásila kontrola z OIP a druhý týden z hygieny, tak jsem začal hledat. Narazil jsem na web www.bozprychle.cz. Koupil balíček a hned mi voala slečna a domluvila termín návštěvy technika bylo to do 24 hodin od nákupu. Hned mi vše vyhodnotil, udělal školení jak BOZP tak i PO a zpracoval dokumenty. Na kontrolu přijel a zastoupil mě v rámci ceny balíčku. Za mě super a hlavně bez starostí. Pokud jste na tom stejně neváhejte, vyplatí se to.“
T. Boris Restaurace Na Kameni

„Zakoupil jsem si balíček pro restauraci a po kontrole hasičů mě opravdu zastoupil technik a vše proběhlo bez závad. Mám provedenou roční prověrku, školení mého personálu a udělaný audit HACCPU. Vše funguje za mě doporučuji.“
S. Kamil Restaurant Slunečná